close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

Τριήμερο πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής και performance ξεκινά στο Ρομάντσο

0 review(s) |
Η νεοσύστατη κοινότητα Spektrum Athens ξεκινά την πορεία της στον χώρο της πειραματικής-ηλεκτρονικής τέχνης με ένα τριήμερο ραντεβού στα παλιά γραφεία του ιστορικού περιοδικού, πίσω από το δημαρχείο της πόλης.

Το Μουσείο Ακρόπολης και το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο ανοίγουν τις πόρτες τους για την 25η Μαρτίου

0 review(s) |
δύο από τους σημαντικότερους θύλακες της πόλης φέρνουν ξεχωριστές ιδέες για για να αξιοποιήσουμε πολιτιστικά την εθνική γιορτή στο κέντρο της πόλης, εμπλουτίζοντας το πρόγραμμά τους με δωρεάν θεματικές εκδηλώσεις και σχετικά προγράμματα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το διάστημα περιμένει να το εξερευνήσεις στο Ίδρυμα Ευγενίδου

0 review(s) |
Το Ίδρυμα Ευγενίδου ετοιμάζεται να φιλοξενήσει στο χώρο του τη Δευτέρα 23 του μηνός ένα αφιέρωμα για «Την εξερεύνηση του Διαστήματος». Αφορμή αποτελεί η έναρξη της διοργάνωσης «Αθήνα: Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου». Νέοι άνθρωποι που θέλουν να ασχοληθούν είτε επιστημονικά είτε επαγγελματικά με σχετικούς με το διάστημα τομείς έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν και να εμπνευστούν από τις διάφορες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.

Τι θα δούμε στο Summer Nostos Festival 2018

0 review(s) |
Για τέταρτο συνεχές καλοκαίρι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μας προσφέρει μια μεγάλη γιορτή μέσα από τις ανοιχτές εκδηλώσεις του Summer Nostos Festival. Από 17-24 Ιουνίου θα έχουμε στους χώρους του ΚΠΙΣΝ ένα φεστιβάλ ανοιχτό και φιλόξενο για όλους. Μουσικές, χορός, σύγχρονη τέχνη, παιχνίδια, παραστάσεις, αθλητικές εκδηλώσεις, ένα διεθνές συνέδριο για τη φιλανθρωπία, ομιλίες και άλλα πολλά γεμίζουν μια υπερ-εβδομάδα, με το line-up να περιλαμβάνει σπουδαίους καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής, καλύπτοντας κάθε προτίμηση.

Τελευταίες ημέρες για το πολυθέαμα Van Gogh Alive - The experience

0 review(s) |
Ήδη, περισσότεροι από 180.000 επισκέπτες έχουν απολαύσει το ξεχωριστό θέαμα που ζωντανεύει πίνακες και χειρόγραφα του εμβληματικού μετα-ιμπρεσσιονιστή auteur με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και των νέων πολυμέσων.

Ο Enrique Iglesias στην Αθήνα!

0 review(s) |
Ο Enrique Iglesias έρχεται στην Αθήνα - και κάνει μια μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ στις 10 Μαΐου. Ο Ισπανός σούπερ σταρ βρίσκεται στην καλύτερη του φάση και είναι πιο γοητευτικός παρά ποτέ.

Μήπως ήρθε η ώρα για free yoga σε μία εκπληκτική ταράτσα στα βόρεια;

0 review(s) |
Αν ακόμα δεν έχετε ανακαλύψει ένα γρήγορο μέσο εκτόνωσης από την αστική πίεση και παράλληλα έναν καλό λόγο για σωματική άσκηση, η Βodytalk διοργανώνει ένα κύκλο yoga –ιδανικό για να γνωρίσεις διαφορετικές τεχνικές από πεπειραμένους γυμναστές.