close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ
Ποιους θα δούμε τον Ιούνιο!

Γιώργης Χριστοδούλου

Παρέα με τον Χάρη Σταυρακάκη (πιάνο, ακορντεόν) και τον Κώστα Κλάγκο (κοντραμπάσο) γεμίζει τη βραδιά με τραγούδια από την 20άχρονη πλέον πορεία του στη δισκογραφία, παρουσιάζοντας τον νέο του δίσκο, Αν η αγάπη ήταν δρόμος αλλά και τραγούδια από το Flaneur, την Καντάδα, το Barcelonauta και το Ο Αττίκ στο Παρίσι.(7/6)

Γιώργος Βαρσαμάκης

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του cd με τίτλο Inside me o συνθέτης και πιανίστας -με την ορχήστρα του- παρουσιάζει μουσικές του συνθέσεις τόσο από την πρόσφατη δισκογραφική του κυκλοφορία όσο και παλιότερες, καθώς και συνθέσεις του για το θέατρο. Ο Γιώργος Βαρσαμάκης ακολουθεί ένα μουσικό φάσμα, που περιλαμβάνει επιρροές από την κλασική, την κινηματογραφική και τη μινιμαλιστική μουσική. (14/6) 

Απόστολος Κίτσος, Μιχάλης Καλογεράκης

Ο Απόστολος και ο Μιχάλης, με συνοδοιπόρο τον Παντελή Καλογεράκη, δίδυμο αδερφό του Μιχάλη, θα παρουσιάσουν τα κομμάτια του δίσκου Κάτι Παράξενο, κομμάτια από την προηγούμενη δισκογραφική τους πορεία αλλά και ανέκδοτα τραγούδια Πλαισιωμένα, φυσικά, από τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου - από τον Μάνο Χατζιδάκι και τους Simon & Garfunkel και Bjork έως τον Βασίλη Τσιτσάνη και Λένα Πλάτωνος. (17/6)

Αδάμ Τσαρούχης

Άλλοτε ρετρό και άλλοτε jazzy, παρουσιάζει ένα live με vintage διάθεση και πολύ χορό, με αγαπημένες μελωδίες από το παρελθόν αλλά και το σήμερα. Tραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο, Σαν Ταινία, καθώς και τραγούδια γοητευτικά, ελληνικά και ξένα ρετρό τραγούδια, σε αισθαντικές jazz διασκευές επηρεασμένος από τις δεκαετίες του ’50 και του ’60. (21/6)  

Δημήτρης Σαμόλης

Τραγούδια με χαρακτηριστικό, παιχνιδιάρικο pop ύφος μέσα στο ιδιαίτερο μουσικό σύμπαν του τραγουδοποιού Δημήτρη Σαμόλη. Οι ιστορίες γίνονται μουσική με έναν πολύ προσωπικό και χαρακτηριστικό τρόπο «γραφής» μέσα από τα προσωπικά του άλμπουμ, Popetry και Ένα Σύμπαν στα Μέτρα σου. (28/6)

Πηγή:  athinorama.gr