close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ
Αν ακόμα δεν έχετε ανακαλύψει ένα γρήγορο μέσο εκτόνωσης από την αστική πίεση και παράλληλα έναν καλό λόγο για σωματική άσκηση, η Βodytalk διοργανώνει ένα κύκλο yoga –ιδανικό για να γνωρίσεις διαφορετικές τεχνικές από πεπειραμένους γυμναστές.

Επτά διαφορετικά sessions με μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες instructors έρχονται στο Cosmos Sport Κηφισιάς, στην οδό Αργυροπούλου 4, καλύπτοντας γρήγορα-γρήγορα ένα μεγάλο φάσμα για όλα τα γούστα. 

Με φόντο τον Αττικό ήλιο να δύει, από την Πέμπτη 3 Μαίου (7 μ.μ.) και για τις επόμενες Πέμπτες, μπορείς να απολαύσεις δωρεάν μαθήματα με το «Yoga Thursdays by Bodytalk». Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση, χαμόγελο και όρεξη να χαράξεις καινούργια όρια για τον εαυτό σου. Η Σόφη Πασχάλη (3/5), ο Αλέξανδρος Surya (10/5), ο Παντελής Νικολαΐδης (17/5), η Σοφία Ξηροτύρη (24/5), ο Ίων Μάγκος (31/5), ο Σάββας Γιάντσης (7/6) και η Νίκη Πετρουλάκη (14/6) έχουν να σου διδάξουν και από μερικές διαφορετικές φιλοσοφίες αυτοσυγκέντρωσης και ζωτικής ενδυνάμωσης.

Πηγή: athinorama.gr