close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

Πουλήθηκε αντί 25 εκατ. ευρώ μπολ της δυναστείας Τσινγκ

0 review(s) |
Το κομψοτέχνημα, διαμέτρου 14,7 εκατοστών, διακοσμημένο με την τεχνική falangcai, σμάλτο ζωγραφισμένο με συνδυασμούς κινεζικής και δυτικής τεχνικής, καθώς και λουλούδια, ανάμεσά τους νάρκισσοι που σπάνια απεικονίζονται στις κινεζικές πορσελάνες

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την άγνωστη Αθήνα του 19ου και 20ου αιώνα

0 review(s) |
Πρόκειται για την πρώτη ξεχωριστή συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την παρουσίαση δύο θεματικών εκθέσεων αντιπροσωπευτικών του Ελληνικού Πολιτισμού, μέσα από τις συλλογές και τα αρχεία του Μουσείου, κατά τη διάρκεια του 2018.

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός των Κρατικών Βραβείων Συγγραφής Θεατρικού Εργου -Τι χρειάζεται

0 review(s) |
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την ενίσχυση και προαγωγή του Ελληνικού Θεατρικού Έργου, προκηρύσσει διαγωνισμό Κρατικών Βραβείων Συγγραφής Θεατρικού Έργου για το έτος 2018.

Ταινία από τη Δανία ο μεγάλος νικητής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης -Ολα τα βραβεία

0 review(s) |
Με παρατεταμένο χειροκρότημα, καθημερινές ουρές στα εισιτήρια και πολλά φιλμ sold out ολοκληρώθηκε την Κυριακή το 20 Φεστιβαλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Μεγάλος νικητής η ταινία «Το μακρινό γάβγισμα των σκυλιών» του Δανού Σίμον Λέρεν Βίλμοντ.

Πανσέληνος με μουσική και Ελύτη

0 review(s) |
Η Ακρόπολη θα είναι κλειστή, αλλά το κοινό μπορεί να τη θαυμάσει λουσμένη στο φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου από το Μουσείο της Ακρόπολης.

O Λόρδος Βύρων «μιλά» με τον Γκρέκο

0 review(s) |
Ο πίνακας του Ελ Γκρέκο «Παιδί που φυσάει ένα αναμμένο δαυλί» θα εκτεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Νοέμβριο, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς.