close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

H Νατάσα Θεοδωρίδου στο Βεάκειο

0 review(s) |
Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο σημαντική λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και επικοινωνεί με το κοινό σε ανοικτούς συναυλιακούς χώρους.

Με ελληνική συμμετοχή το μουσικό φεστιβάλ της Νέας Υόρκης

0 review(s) |
Στο «Rhythm Tap Intensive with Live Music» η Μαρία Κατσιπατάκη Στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Valley Cottage βρέθηκε η ελληνίδα σκηνοθέτης, χορογράφος και χορεύτρια, Μαρία Κατσιπατάκη, καθώς έλαβε μέρος στο αμερικανικό καλλιτεχνικό φεστιβάλ «Rhythm Tap Intensive with Live Music».

«Ιππόλυτος» και Ευριπίδης στην Επίδαυρο

0 review(s) |
Με υπογραφή Λυδίας Κονιόρδου Στον «Ιππόλυτο» του Ευριπίδη -την πρώτη παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου που θα κάνει σήμερα και αύριο την κορυφαία στάση της στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, εξήντα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του έργου ...

Ανοίγει η αυλαία της 23ης έκθεσης βιβλίου στο Ναύπλιο

0 review(s) |
Θα διαρκέσει μέχρι και τις 24 Αυγούστου Οι πύλες της 23ης έκθεσης βιβλίου στο Ναύπλιο ανοίγουν αύριο, Παρασκευή. Τη συνδιοργάνωση έχουν αναλάβει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Τουρισμού Ναυπλίου και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος, στην παραλία της αργολικής πρωτεύουσας.

Ο Enrique Iglesias στην Αθήνα!

0 review(s) |
Ο Enrique Iglesias έρχεται στην Αθήνα - και κάνει μια μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ στις 10 Μαΐου. Ο Ισπανός σούπερ σταρ βρίσκεται στην καλύτερη του φάση και είναι πιο γοητευτικός παρά ποτέ.

Τελευταίες ημέρες για το πολυθέαμα Van Gogh Alive - The experience

0 review(s) |
Ήδη, περισσότεροι από 180.000 επισκέπτες έχουν απολαύσει το ξεχωριστό θέαμα που ζωντανεύει πίνακες και χειρόγραφα του εμβληματικού μετα-ιμπρεσσιονιστή auteur με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και των νέων πολυμέσων.

Ένα μεγάλο ραντεβού γαστρονομίας με δωρεάν masterclasses στη Θεσσαλονίκη

0 review(s) |
Με αφορμή τη συμπλήρωση μιας εικοσαετίας από την δημιουργία της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ ετοιμάζει μία μεγάλη επετειακή γιορτή, με τη γαστρονομία, φυσικά, στο επίκεντρο.

«Αναζητώντας την Σκοτεινή Ύλη»: Στα χνάρια της σκοτεινής ύλης το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο

0 review(s) |
Η νέα παράσταση «Αναζητώντας την Σκοτεινή Ύλη» κάνει πρεμιέρα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο και βουτάει μικρούς και μεγάλους σε μία άκρως ενδιαφέρουσα διαπλανητική συνισταμένη.

Το Μουσείο Ακρόπολης και το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο ανοίγουν τις πόρτες τους για την 25η Μαρτίου

0 review(s) |
δύο από τους σημαντικότερους θύλακες της πόλης φέρνουν ξεχωριστές ιδέες για για να αξιοποιήσουμε πολιτιστικά την εθνική γιορτή στο κέντρο της πόλης, εμπλουτίζοντας το πρόγραμμά τους με δωρεάν θεματικές εκδηλώσεις και σχετικά προγράμματα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Τριήμερο πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής και performance ξεκινά στο Ρομάντσο

0 review(s) |
Η νεοσύστατη κοινότητα Spektrum Athens ξεκινά την πορεία της στον χώρο της πειραματικής-ηλεκτρονικής τέχνης με ένα τριήμερο ραντεβού στα παλιά γραφεία του ιστορικού περιοδικού, πίσω από το δημαρχείο της πόλης.

Ελλάδα και Ιταλία συναντιούνται σε ένα τετραήμερο πολιτιστικό αφιέρωμα

0 review(s) |
Το πρώτο ελληνοϊταλικό φεστιβάλ έρχεται στο Innovathens για να αναδείξει τη στενή σχέση ανάμεσα στις δύο γειτονικές χώρες με μουσική, θέατρο, χορό, κινηματογράφο, εικαστικά, γλώσσα, μόδα και γαστρονομία.