close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

Αναζήτηση

Ένα μεγάλο ραντεβού γαστρονομίας με δωρεάν masterclasses στη Θεσσαλονίκη

0 review(s) |
Με αφορμή τη συμπλήρωση μιας εικοσαετίας από την δημιουργία της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ ετοιμάζει μία μεγάλη επετειακή γιορτή, με τη γαστρονομία, φυσικά, στο επίκεντρο.

Τελευταίες ημέρες για το πολυθέαμα Van Gogh Alive - The experience

0 review(s) |
Ήδη, περισσότεροι από 180.000 επισκέπτες έχουν απολαύσει το ξεχωριστό θέαμα που ζωντανεύει πίνακες και χειρόγραφα του εμβληματικού μετα-ιμπρεσσιονιστή auteur με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και των νέων πολυμέσων.

Έρχεται το 1ο φεστιβάλ Decoupage στην Αθήνα

0 review(s) |
Για πρώτη φορά, έρχεται στην πόλη μας ένα φεστιβαλικό διήμερο αφιερωμένο στην τέχνη του decoupage.

Ο Enrique Iglesias στην Αθήνα!

0 review(s) |
Ο Enrique Iglesias έρχεται στην Αθήνα - και κάνει μια μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ στις 10 Μαΐου. Ο Ισπανός σούπερ σταρ βρίσκεται στην καλύτερη του φάση και είναι πιο γοητευτικός παρά ποτέ.

Ξανανοίγει το «Άλσος» στο Πεδίον του Άρεως!

0 review(s) |
Γνωστοί επιχειρηματίες από το χώρο του θεάματος αναλαμβάνουν να δώσουν νέα πνοή στο ιστορικό κτίριο «Οικονομίδη», το γνωστό μας «Άλσος», στο Πεδίο του Άρεως.

Πρίγκιπας Χάρι – Meghan Markle: Ετοιμάζουν γάμο – υπερπαραγωγή με 600 προσκεκλημένους

0 review(s) |
Ο πρίγκιπας Χάρι κι η αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Μαρκλ έστειλαν τα προσκλητήρια για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους σε 600 τυχερούς καλεσμένους προκειμένου να παραστούν στο γάμο τους την 19η Μαϊου στο εκκλησάκι Σεντ Τζορτζ στα ανάκτορα του Ουίνδσορ.

Θρίλερ με την Angelina Jolie! Παντρεύεται για τέταρτη φορά;

0 review(s) |
Χαμός έχει προκληθεί από τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, τα οποία θέλουν την Angelina Jolie να παντρεύεται για τέταρτη φορά, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό – βόμβα με τον Brad Pitt.

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για την Celine Dion – Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

0 review(s) |
Η Celine Dion αντιμετωπίζει ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, με συνέπεια να αναγκαστεί να ακυρώσει όλες τις συναυλίες της στο Las Vegas.

Βίκυ Καγιά: Η εντυπωσιακή εμφάνιση σε βραβεία ομορφιάς και η αποκάλυψη για την Bianca!

0 review(s) |
Η διάσημη Ελληνίδα καλλονή δηλώνει ενθουσιασμένη με τον ερχομό του Κάρολου – Ηλία και αποκαλύπτει πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα στο σπίτι με την μικρή Bianca.

Kanye West: Ετοιμάζεται site γνωριμιών αποκλειστικά για τους θαυμαστές του!

0 review(s) |
Ένα νέο site γνωριμιών για τους φανατικούς θαυμαστές του Αμερικανού ράπερ, δισκογραφικού παραγωγού, σχεδιαστή μόδας και επιχειρηματία Κάνιε Γουέστ φαίνεται πως ξεκινά για να βοηθήσει νέους της άτυπης κοινότητας των Yeezy Stans να βρουν την αληθινή αγάπη.

Μαριάννα Γουλανδρή: Έγκυος στο πρώτο της παιδί!

0 review(s) |
Γονείς θα γίνουν η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός. Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Δούκισσα Νομικού: Η ανυπομονησία για τον τοκετό και τα δώρα για τον μικρό Σάββα!

0 review(s) |
Η Δούκισσα Νομικού έχει μπει στον ένατο μήνα και περιμένει πώς και πώς τη μεγάλη μέρα για τον ερχομό του μικρού της πρίγκιπα, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η κόρη της Beyonce προσφέρει χιλιάδες δολάρια σε δημοπρασία για έργα τέχνης!

0 review(s) |
Η 6χρονη κόρη της Beyoncé και του Jay-Z, Blue Ivy, υπέβαλε αρκετές προσφορές για έργα τέχνης, ενώ καθόταν ανάμεσα στους γονείς της μαζί με μεγάλους αστέρες στο Wearable Art Gala στο Λος Άντζελες.

Η Charlize Theron παίρνει θέση για την ένοπλη βία στα σχολεία

0 review(s) |
Η γνωστή ηθοποιός πήρε θέση για την όλο και αυξανόμενη ένοπλη βία στα σχολεία των ΗΠΑ.

Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός: “Μόνο όποιος έχει μείνει καιρό στο κρεβάτι καταλαβαίνει”

0 review(s) |
Ο γνωστός τραγουδιστής μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την Καθαρά Δευτέρα και τα χειρουργεία στα οποία υπεβλήθη, βρίσκεται πλέον σπίτι του και προσπαθεί να γίνει γρήγορα καλά.

Αποχωρεί από την εθνική μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ινιέστα

0 review(s) |
Τελειώνει, όπως όλα δείχνουν, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο από την εθνική ο Αντρές Ινιέστα.

Οριστικά με χρήση VAR το Παγκόσμιο Κύπελλο!

0 review(s) |
Δια στόματος του προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Στη δεκάδα των υποψηφίων για κορυφαίος Σλοβάκος ο Μακ

0 review(s) |
Το όνομα του Ρόμπερτ Μακ βρίσκεται ανάμεσα στους δέκα υποψήφιους για την ανάδειξη του κορυφαίου Σλοβάκου ποδοσφαιριστή για το 2017 στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Ακυρώθηκε η Μπελιμπασάκη, ενώ είχε περάσει στον τελικό!

0 review(s) |
Η Μαρία Μπελιμπασάκη έκανε φανταστική εμφάνιση στον ημιτελικό των 400μ. κατέρριψε το προσωπικό της ρεκόρ τρέχοντας την απόσταση σε 52,17.Η Ελληνική αποστολή έκανε ένσταση, αλλά απορρίφθηκε.

Απονέμεται ξανά το μετάλλιο που αφαιρέθηκε από τη Δεβετζή

0 review(s) |
Η Μαρίγια Σέστακ «προήχθη» από χάλκινη σε ασημένια πρωταθλήτρια μετά την αφαίρεση του μεταλλίου της Πηγής Δεβετζή, που είχε κατακτήσει στο Παγκόσμιο του 2008. Στο Μπέρμιγχαμ θα γίνει η απονομή.

Ανακοινώνεται από Παναθηναϊκό ο Τζέιμς

0 review(s) |
Μέσα στην ημέρα αναμένεται να σφραγιστεί και τυπικά η απόκτηση του Μάικ Τζέιμς από τον Παναθηναϊκό.

Θέλουν να δώσουν τον Τζέι Αρ Σμιθ οι Καβαλίερς!

0 review(s) |
Προσπάθεια να δώσουν ως ανταλλαγή τον Τζέι Αρ Σμιθ κάνουν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς!

Έκλεισε στην Τσέλσι ο Ζιρού!

0 review(s) |
Παίκτης της Τσέλσι πρέπει να θεωρείται ήδη ο Ολιβιέ Ζιρού! Οι «μπλε» τα έχουν βρει σε όλα με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Γάλλου φορ.

Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Σταφυλίδης

0 review(s) |
Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Στόουκ στο κρίσιμο ματς κόντρα στην Χάντερσφιλντ ετοιμάζεται ο Κώστας Σταφυλίδης.

Η καλύτερη ενδεκάδα των παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι

0 review(s) |
Μια ενδεκάδα που θα έκανε… παπάδες στο γήπεδο μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και μπορούν από σήμερα κιόλας να υπογράψουν εν όψει Ιουλίου ως ελεύθεροι.

Αυστηρότερες οι ποινές για ρευματοκλοπές

0 review(s) |
Ο ΔΕΔΔΗΕ θα εντείνει τους στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό κρουσμάτων ρευματοκλοπής. Ποια πρόστιμα θα ισχύσουν και τι πρέπει να γνωρίζουν ιδιοκτήτες και μισθωτές ακινήτων.

Αύξηση 40% στις αγορές μέσω καρτών το πρώτο τρίμηνο

0 review(s) |
Αποκαλυπτικά στοιχεία για την εξέλιξη των συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Οι τάσεις από το 2015 μέχρι σήμερα και η ολοένα και εντονότερη χρήση τους ακόμη και για μικρά ποσά. Αναλυτικοί πίνακες από την Cardlink.

Τον Ιούνιο ξεκινά το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε 11 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

0 review(s) |
Στη συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου τονίστηκε ότι θα υπάρχει δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων από το Ίντερνετ, «κάτι που θα αλλάξει πάρα πολύ τις ροές στα ταμεία».

Φόροι και εισφορές φουσκώνουν το πρωτογενές πλεόνασμα

0 review(s) |
Η προσαρμογή κατά 13,8% του ΑΕΠ σε όρους πρωτογενούς πλεονάσματος τα χρόνια της κρίσης στηρίχθηκε κυρίως σε αύξηση των εσόδων από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Περιορίστηκαν και οι επενδύσεις του Δημοσίου. Τι δείχνει ειδικό κεφάλαιο της έκθεσης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Συμφωνία Ελλάδας - Κύπρου για το σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ»

0 review(s) |
Θέλοντας να συνδράμει στις προσπάθειες της Κύπρου για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας, η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στην παραχώρηση του πνευματικού δικαιώματος του Πληροφοριακού Συστήματος “ΕΡΓΑΝΗ”.

Επεκτείνουν τη συνεργασία τους ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ

0 review(s) |
Οι δυο εταιρίες επιδιώκουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος και να σχεδιάσουν κοινές δραστηριότητες και συνέργειες στο περιβάλλον αυξημένης διείσδυσης ΑΠΕ και νέων τεχνολογιών τόσο στη Διανομή όσο και στη Μεταφορά.

ΣτΕ: Οι σύζυγοι μπορούν να υποβάλλουν χωριστές φορολογικές δηλώσεις

0 review(s) |
«Δεν συντρέχει λόγος, και μάλιστα προφανής λόγος δημοσίου συμφέροντος, που να δικαιολογεί την υποχρεωτική υποβολή κοινής δήλωσης φόρου εισοδήματος των συζύγων», αναφέρει σε απόφασή του το β' τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Αυξήθηκε 0,9% η τιμή των υλικών κατασκευής κτιρίων τον Ιανουάριο

0 review(s) |
Ο μέσος δείκτης του δωδεκαμήνου Φεβρουαρίου 2017 – Ιανουαρίου 2018, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δωδεκαμήνου Φεβρουαρίου 2016 – Ιανουαρίου 2017, παρουσίασε αύξηση 0,4%.

Διπλός πονοκέφαλος από τις εισφορές για 1,4 εκατ. μη μισθωτούς

0 review(s) |
Το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών και πώς θα γίνει η εκκαθάριση του 2016. Γιατί η παράταση στις πληρωμές έως το τέλος Φλεβάρη βγάζει κερδισμένους 650.000 επαγγελματίες και αγρότες. Πότε θα ενταχθούν στις 120 δόσεις.

Eurobank: Θετικά μηνύματα από την αγορά εργασίας

0 review(s) |
Σταθερό για 3ο συνεχή μήνα το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον Νοέμβριο 2017 (20,9%). Καλύτερη του αναμενομένου η επίδοση για το σύνολο του έτους, σημειώνει η Eurobank.

Θεσσαλονίκη: Στη δημιουργία του πρώτου Κοινωνικού Βιβλιοπωλείου προχωρά ο κεντρικός δήμος

0 review(s) |
Σε πιλοτική φάση το Κοινωνικό Βιβλιοπωλείο θα λειτουργήσει σε περιοχή της Τούμπας, σε συνεργασία με την Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, ενώ στις σκέψεις της δημοτικής αρχής είναι η άμεση επέκταση του σε όλες τις γειτονιές της πόλης.

Κίνα: Η αγορά θα πρωταγωνιστεί στον καθορισμό των τιμών

0 review(s) |
Η Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων της Κίνας ανακοίνωσε τις κατευθυντήριες γραμμές μίας βαθύτερης μεταρρύθμισης.

Ιαπωνία: Εμπορικό πλεόνασμα 32,19 εκατ. δολαρίων

0 review(s) |
Το εμπορικό ισοζύγιο της Ιαπωνίας κατέγραψε πλεόνασμα 3,41 δισεκατομμυρίων γιεν (32,19 εκατομμυρίων δολαρίων) σύμφωνα με τα στοιχεία προκαταρκτικής αναφοράς που δημοσιοποιήθηκαν τη Δευτέρα στο Τόκιο.

Kινητοποιήσεις αγροτών κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

0 review(s) |
Συμβολική διαμαρτυρία έκαναν το πρωί της Τρίτης, έξω από το υποκατάστημα τράπεζας στον Λαγκαδά, αγρότες και κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής.

Ισραήλ: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη της 16χρονης που χαστούκισε στρατιώτη

0 review(s) |
Η δίκη μιας έφηβης που μετατράπηκε για τους Παλαιστίνιους σε σύμβολο και ηρωίδα του αγώνα εναντίον της ισραηλινής κατοχής.

Eurostat: Κατά το ήμισυ μειώθηκε ο αριθμός των αιτήσεων για τη χορήγηση ασύλου

0 review(s) |
Το 2017 υποβλήθηκαν συνολικά 649.855 αιτήσεις ασύλου στις 28 χώρες μέλη της ΕΕ, έναντι 1,2 εκατ. το 2016, δείχνουν τα στοιχεία αυτά.

Δίκτυο 5G θα αποκτήσουν τα Τρίκαλα

0 review(s) |
Μετά την υπογραφή μνημονίου μεταξύ της ΓΓΤΤ και του Δήμου Τρικκαίων.

Δέσμευσαν 1,8 τόνο ακατάλληλες φράουλες σε επιχείρηση της Αττικής

0 review(s) |
Φράουλες αγνώστου προελεύσεως συνολικού βάρους 1.800 κιλών, εντόπισαν οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Κονδύλι 250 εκατ. ευρώ για προώθηση της κατανάλωσης φρούτων, λαχανικών και γαλακτομικών στα σχολεία της ΕΕ

0 review(s) |
Την ανανέωση του ευρωπαϊκού προγράμματος για την προώθηση της κατανάλωσης φρούτων λαχανικών και γαλακτομικών προϊόντων στα σχολεία για την επόμενη σχολική χρονιά ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οικονομική «ένεση» άνω των 800.000 ευρώ σε 4 δήμους για έργα υποδομών

0 review(s) |
Έκτακτες οικονομικές για την επιδιόρθωση ζημιών και βλαβών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την κακοκαιρία, ενέκρινε ο Πάνος Σκουρλέτης.