close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

Search

Ως τις 31 Μαΐου οι εγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς των δήμων

0 review(s) |
Άρχισαν οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς των δήμων, συμπεριλαμβανομένων των τετράχρονων σε δήμους, όπου δεν είναι ακόμα υποχρεωτική η εγγραφή τους στα νηπιαγωγεία.

Ώρα να γνωρίσετε τον Norman, την πρώτη «ψυχοπαθή» τεχνητή νοημοσύνη του κόσμου

0 review(s) |
Είναι άραγε η αρχή του τέλους μας, αναρωτιούνται πολλοί;

Χωρίς εκπλήξεις η συμφωνία για το ασφαλιστικό

0 review(s) |
Πλήρη εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου και λειτουργία του ΕΔΟΑΕΠ με τους ίδιους όρους που λειτουργεί το ταμείο επικούρισης και εφάπαξ των υπόλοιπων μισθωτών (ΕΤΕΑΕΠ) χωρίς επιπλέον χρηματοδότηση περιλαμβάνει η νέα συμφωνία.

Χριστίνα Λαμπίρη: Ο κύκλος της τηλεόρασης κλείνει για ΄κείνη!

0 review(s) |
Μάθε γιατί θα βρεθεί εκτός Epsilontv…

Φοροκίνητρα για τη μείωση των «κόκκινων δανείων»

0 review(s) |
Οι εκτιμήσεις ΟΟΣΑ για τις διοικήσεις των τραπεζών και το αίτημα για φορολογικά κίνητρα προς τις εταιρείες διαχείρισης NPLs. Πρόταση για ενίσχυση των εσωτερικών μονάδων διαχείρισης NPLs.

Φόροι και εισφορές φουσκώνουν το πρωτογενές πλεόνασμα

0 review(s) |
Η προσαρμογή κατά 13,8% του ΑΕΠ σε όρους πρωτογενούς πλεονάσματος τα χρόνια της κρίσης στηρίχθηκε κυρίως σε αύξηση των εσόδων από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Περιορίστηκαν και οι επενδύσεις του Δημοσίου. Τι δείχνει ειδικό κεφάλαιο της έκθεσης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Τρίτη η ημέρα «κλειδί» για το iPhone 6

0 review(s) |
Νέες πληροφορίες θέλουν τα αποκαλυπτήρια στις 16 Σεπτεμβρίου και την κυκλοφορία στις 14 Οκτωβρίου H Τρίτη ίσως είναι τελικά η μέρα του iPhone 6 μιας και σύμφωνα με δημοσίευμα του Macrumors, η Apple έχει ήδη οριοθετήσει την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου ως μια ημερομηνία που αναμένει τα Apple Stores της να έχουν υπερβολικό κόσμο καθώς και την υπόλοιπη διάρκεια του μήνα αυτού.

Τριήμερο πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής και performance ξεκινά στο Ρομάντσο

0 review(s) |
Η νεοσύστατη κοινότητα Spektrum Athens ξεκινά την πορεία της στον χώρο της πειραματικής-ηλεκτρονικής τέχνης με ένα τριήμερο ραντεβού στα παλιά γραφεία του ιστορικού περιοδικού, πίσω από το δημαρχείο της πόλης.

Τον Ιούνιο ξεκινά το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε 11 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

0 review(s) |
Στη συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου τονίστηκε ότι θα υπάρχει δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων από το Ίντερνετ, «κάτι που θα αλλάξει πάρα πολύ τις ροές στα ταμεία».

Το χρονικό της δολοφονίας του 37χρονου στις Σέρρες. Η μοιραία συνάντηση πριν βρεθεί νεκρός

0 review(s) |
Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού σε περιοχή των Σερρών.

Το τέλος των χάρτινων αποδείξεων για το αφορολόγητο

0 review(s) |
Μόνο με e-πληρωμές πλέον θα χτίζεται το αφορολόγητο όριο των 1.900 - 2.100 ευρώ. Πώς προκύπτει η πρόσθετη φορολόγηση. Τι ισχύει για τις περιπτώσεις συζύγων με κοινό τραπεζικό λογαριασμό. Ποιοι εξαιρούνται.

Το νέο «Assassin’s Creed» μπορεί να έχει άρωμα αρχαίας Ελλάδας

0 review(s) |
Μια φημολογία που ολοένα και φουντώνει και δεν μοιάζει αβάσιμη

Το Μουσείο Ακρόπολης και το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο ανοίγουν τις πόρτες τους για την 25η Μαρτίου

0 review(s) |
δύο από τους σημαντικότερους θύλακες της πόλης φέρνουν ξεχωριστές ιδέες για για να αξιοποιήσουμε πολιτιστικά την εθνική γιορτή στο κέντρο της πόλης, εμπλουτίζοντας το πρόγραμμά τους με δωρεάν θεματικές εκδηλώσεις και σχετικά προγράμματα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το μέγεθος του Facebook σε… απλούς αριθμούς

0 review(s) |
Δείτε τα στατιστικά του κολοσσού της κοινωνικής δικτύωσης