close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

Search

Μαριάννα Γουλανδρή: Έγκυος στο πρώτο της παιδί!

0 review(s) |
Γονείς θα γίνουν η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός. Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Κύκλωμα παράνομης εισαγωγής χημικών διαλυτών εξάρθρωσε η ΑΑΔΕ

0 review(s) |
Το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, εξαρθρώθηκε κύκλωμα, που εισήγαγε παράνομα από τη Βουλγαρία χημικούς διαλύτες, μετά από αξιοποίηση στοιχείων που δόθηκαν από την Τελωνειακή Υπηρεσία και με τη συντονισμένη δράση του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου.

Κορυφαίοι καθηγητές του Harvard έρχονται στο Μέγαρο Μουσικής

0 review(s) |
Το σχολείο CGS, μέλος εδώ και μία εικοσαετία στην οικογένεια του International Baccalaureate (IB), δίνει ένα ραντεβού στην Αθήνα με το CGS Educational Conference 2018, ένα εκπαιδευτικό συνέδριο με κορυφαίους καθηγητές από το Harvard University και το Université de Montréal Saint-Sauveur, Quebec.

Κονδύλι 250 εκατ. ευρώ για προώθηση της κατανάλωσης φρούτων, λαχανικών και γαλακτομικών στα σχολεία της ΕΕ

0 review(s) |
Την ανανέωση του ευρωπαϊκού προγράμματος για την προώθηση της κατανάλωσης φρούτων λαχανικών και γαλακτομικών προϊόντων στα σχολεία για την επόμενη σχολική χρονιά ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Κοιτάζει και την αγορά της Championship ο Ολυμπιακός

0 review(s) |
Ο Ολυμπιακός δεν έχει αφήσει την αγορά της Premier και ειδικά της Championship, τις οποίες ήδη... χτενίζει για τυχόν προσθήκες για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα.