close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ
Το σχολείο CGS, μέλος εδώ και μία εικοσαετία στην οικογένεια του International Baccalaureate (IB), δίνει ένα ραντεβού στην Αθήνα με το CGS Educational Conference 2018, ένα εκπαιδευτικό συνέδριο με κορυφαίους καθηγητές από το Harvard University και το Université de Montréal Saint-Sauveur, Quebec.

Το Σάββατο 21 Απριλίου, οι Robert Kegan, Eric Lauzon, Katherine K. Merseth και Howard Earl Gardner έρχονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος) για να εμπνεύσουν, να διδάξουν και να ανταλλάξουν απόψεις με Έλληνες εκπαιδευτικούς, επιμορφωτές, ψυχολόγους, συμβούλους αναπτυξιακών δεξιοτήτων, διευθυντές ανθρώπινων πόρων, στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων καθώς και γονείς που θέλουν να ανακαλύψουν νέες μεθοδολογικές προσεγγίσεις, σε σχέση με την εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι εισηγήσεις εξειδικευμένων ομιλητών και τα κλειστά σεμινάρια πρόκειται να επικεντρωθούν στο «Rethink Education», στις σύγχρονες προσεγγίσεις της μάθησης δηλαδή που δεν αντιμετωπίζουν τον μαθητή σαν δέκτη αλλά σαν πομπό της γνώσης, της συνδιαλλαγής και της λογική εξέλιξης.

i Μέγαρο Μουσικής, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα, 2107282333, περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές/περιεχόμενο των επιμέρους ομιλιών και σεμιναρίων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγή: athinorama.gr