close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

Search

Φόροι και εισφορές φουσκώνουν το πρωτογενές πλεόνασμα

0 review(s) |
Η προσαρμογή κατά 13,8% του ΑΕΠ σε όρους πρωτογενούς πλεονάσματος τα χρόνια της κρίσης στηρίχθηκε κυρίως σε αύξηση των εσόδων από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Περιορίστηκαν και οι επενδύσεις του Δημοσίου. Τι δείχνει ειδικό κεφάλαιο της έκθεσης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Τρίτη η ημέρα «κλειδί» για το iPhone 6

0 review(s) |
Νέες πληροφορίες θέλουν τα αποκαλυπτήρια στις 16 Σεπτεμβρίου και την κυκλοφορία στις 14 Οκτωβρίου H Τρίτη ίσως είναι τελικά η μέρα του iPhone 6 μιας και σύμφωνα με δημοσίευμα του Macrumors, η Apple έχει ήδη οριοθετήσει την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου ως μια ημερομηνία που αναμένει τα Apple Stores της να έχουν υπερβολικό κόσμο καθώς και την υπόλοιπη διάρκεια του μήνα αυτού.

Τριήμερο πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής και performance ξεκινά στο Ρομάντσο

0 review(s) |
Η νεοσύστατη κοινότητα Spektrum Athens ξεκινά την πορεία της στον χώρο της πειραματικής-ηλεκτρονικής τέχνης με ένα τριήμερο ραντεβού στα παλιά γραφεία του ιστορικού περιοδικού, πίσω από το δημαρχείο της πόλης.

Τον Ιούνιο ξεκινά το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε 11 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

0 review(s) |
Στη συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου τονίστηκε ότι θα υπάρχει δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων από το Ίντερνετ, «κάτι που θα αλλάξει πάρα πολύ τις ροές στα ταμεία».

Το χρονικό της δολοφονίας του 37χρονου στις Σέρρες. Η μοιραία συνάντηση πριν βρεθεί νεκρός

0 review(s) |
Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού σε περιοχή των Σερρών.