close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

Search

Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις 2018 | Η street γευστική απόλαυση της πιο νόστιμης γιορτής

0 review(s) |
Σουβλάκια προβατίνας, bar food, φαλάφελ, ξεχωριστές πίτσες, κοκτέιλ, παγωτά, λεμονάδες και γρανίτες από αγαπημένα μαγαζιά της Αθήνας, βρεγμένα με διαλεχτές μπίρες της ελληνικής μικροζυθοποιίας, μας περιμένουν στην Τεχνόπολη (4-6/5), στο πιο νόστιμο­ ­φεστιβάλ της πόλης, μαζί με την αφρόκρεμα των Ελλήνων μικρών παραγωγών.

Κορυφαίοι καθηγητές του Harvard έρχονται στο Μέγαρο Μουσικής

0 review(s) |
Το σχολείο CGS, μέλος εδώ και μία εικοσαετία στην οικογένεια του International Baccalaureate (IB), δίνει ένα ραντεβού στην Αθήνα με το CGS Educational Conference 2018, ένα εκπαιδευτικό συνέδριο με κορυφαίους καθηγητές από το Harvard University και το Université de Montréal Saint-Sauveur, Quebec.

Ελλάδα και Ιταλία συναντιούνται σε ένα τετραήμερο πολιτιστικό αφιέρωμα

0 review(s) |
Το πρώτο ελληνοϊταλικό φεστιβάλ έρχεται στο Innovathens για να αναδείξει τη στενή σχέση ανάμεσα στις δύο γειτονικές χώρες με μουσική, θέατρο, χορό, κινηματογράφο, εικαστικά, γλώσσα, μόδα και γαστρονομία.

«Ο Sokratis έχει υπογράψει ήδη στην Αρσεναλ»!

0 review(s) |
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει υπογράψει ήδη στην Αρσεναλ, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη γαλλική αθλητική εφημερίδα L'Equipe.

«Αναβολή λόγω απειλών στον Μέσι και την οικογένειά του»

0 review(s) |
Η Αργεντινή πάει στη Ρωσία χωρίς άλλο φιλικό και το Ισραήλ τονίζει πως το ματς δεν έγινε λόγω απειλών στον Μέσι και την οικογένειά του.