close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ
Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Μπρούνο ντε Καρβάλιο τα έβαλε εκ νέου με τους παίκτες της ομάδας του, με αφορμή μια φωτογραφία που διέρρευσε την στιγμή που δεχόταν ιατρική βοήθεια στα αποδυτήρια.

Οι σχέσεις του ιδιόρρυθμου προέδρου της Σπόρτινγκ με τους ποδοσφαιριστές των «λιονταριών» έχουν φτάσει στα άκρα εξαιτίας την αυστηρής κριτικής που άσκησε ο Μπρούνο ντε Καρβάλιο για την εμφάνιση που συνοδεύθηκε από ήττα στον πρώτο προημιτελικό του Europa League από την Ατλέτικο (2-0).

Μάλιστα αναφέρθηκε ονομαστικά στους Κοάτες, Ματιέ, Ζέλσον, Κοεντράο και Μπας Ντοστ τονίζοντας πως δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα.

Λίγες μέρες αργότερα διέρρευσε μια φωτογραφία στον πορτογαλικό Τύπο όπου ο ντε Καρβάλιο μετά το ματς πρωταθλήματος με την Πάκος Φερέιρα ήταν ξαπλωμένος στο ιατρείο των αποδυτηρίων και δεχόταν ιατρική φροντίδα καθώς υπέφερε από πόνους στη μέση.

 

Ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου από τη Λισαβόνα δεν δίστασε να επιτεθεί ξανά κατά των ποδοσφαιριστών της ομάδας δίχως αυτή την φορά να αναφέρει ονόματα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ποδοσφαιριστή που διέδωσε αυτή τη φωτογραφία», έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ο ντε Καρβάλιο με τον τεχνικό της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζεσούς να προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του ειρηνοποιού μεταξύ των δύο πλευρών.

Πηγή: gazzetta.gr