close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

Δεύτερη φορά μαμά η Doutzen Kroes

0 review(s) |
Με μία οικογενειακή φωτογραφία σύστησε το νέο μέλος Ο πανέμορφος «άγγελος» της «Victoria’s Secret» σύστησε στους διαδικτυακούς της φίλους την νεογέννητη κόρη της και αποκάλυψε το όνομά της, ποζάροντας μαζί με τον σύζυγό της και τον 3 ετών γιο τους.

«Για μένα ο γάμος είναι πεταμένα λεφτά»

1 review(s) |
Αρνείται να ξοδέψει 20.000 ευρώ για ένα νυφικό η Κατερίνα Στικούδη Για την προσωπική της ζωή, τον έγγαμο βίο αλλά και για το αν θα παντρευόταν ποτέ στα κρυφά μίλησε σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Κατερίνα Στικούδη.

Της πιάνει το στήθος κι εκείνη το... χαίρεται

0 review(s) |
Η Heidi Klum ποζάρει τόπλες στο Instagram - Δείτε τη φωτογραφία Η Heidi Klum νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της και το έχει αποδείξει με τις τόπλες φωτογραφίες που κατά καιρούς ποστάρει στον λογαριασμό της στο Instagram.

H εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη

0 review(s) |
Η Κατερίνα Στικούδη έγραψε στην Athens Voice ένα κείμενο για το αγαπημένο της νησί, την Αλόννησο. «Στην αγαπημένη μου Αλόννησο, όταν πρωτοπήγα, ήμουν 9 χρόνων. Οικογενειακές διακοπές με τους γονείς και μια παιδική μου φίλη, τη Δήμητρα. Εκείνο το καλοκαίρι έδωσε στο νησί συναυλία ο Νίκος Παπάζογλου, και ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησα συναυλία από κοντά. Η εμπειρία ήταν μοναδική και η ενέργεια του κόσμου απίστευτη… έκτοτε ήταν ο αγαπημένος μου τραγουδιστής. Το νησί, με κάποιον τρόπο, ταυτίστηκε μαζί του.

Jessica Simpson: Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της

0 review(s) |
Μετά από τριάμισι χρόνια αρραβώνα και πέντε χρόνια σχέση η Jessica Simpson και ο πρώην αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου Eric Johnson αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο San Ysidro Ranch στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, με τη νύφη να ξεχωρίζει με το Carolina Herrera νυφικό της.