close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

Το χρονικό της δολοφονίας του 37χρονου στις Σέρρες. Η μοιραία συνάντηση πριν βρεθεί νεκρός

0 review(s) |
Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού σε περιοχή των Σερρών.

Έρχεται νέος σταθμός του Μετρό

0 review(s) |
Μέχρι τον Ιούνιο του '19 θα έχουν δοθεί στην κυκλοφορία οι τρεις πρώτοι σταθμοί, της Αγίας Βαρβάρας, του Κορυδαλλού και της Νίκαιας της επέκτασης της γραμμής 3 προς Πειραιά

Σε τρίτη δικαστική κρίση ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης

0 review(s) |
Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης που είχε ασκήσει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κατά του απαλλακτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.

Ως τις 31 Μαΐου οι εγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς των δήμων

0 review(s) |
Άρχισαν οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς των δήμων, συμπεριλαμβανομένων των τετράχρονων σε δήμους, όπου δεν είναι ακόμα υποχρεωτική η εγγραφή τους στα νηπιαγωγεία.

Νέα προσφυγή στο ΣτΕ για την επένδυση στο Ελληνικό

0 review(s) |
Συνολικά 507 κάτοικοι και 4 φορείς προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τη συνταγματικότητα και νομιμότητα του Προεδρικού Διατάγματος που έδωσε το "πράσινο φως" για την επένδυση και τα έργα που πρόκειται να κατασκευαστούν