close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ
To Summer Sound Festival έρχεται αυτόν τον Ιούνιο για να μετατρέψει το Mythos Experience Station στο Παλιό Αμαξοστάστιο ΟΣΥ για δυο παρασκευοσάββατα (8,9, 15, 16) σε μια μυθική μουσική παραλία στο κέντρο της πόλης!

Ταφ Λάθος, Bazooka

Mία από τις εμβληματικές μορφές της εγχώριας hip hop σκηνής, ιδρυτής της Bashment Records και μέλος των ιστορικών Ψυχόδραμα 07, αναβιώνει τις μοναδικές στιγμές της αξιοσημείωτης πορείας του και, φυσικά, μας προτείνει πολλές ενδιαφέρουσες ακόμα. Tην βραδιά ανοίγουν οι ξεχωριστοί Bazooka. (8/6)

Φι Βήτα Σίγμα, Χι Ταφ Πι

Με την ολοκλήρωση των αντιστοίχων tours τους τα δύο Αθηναικά crews ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες από τη δισκογραφική πορεία τους μέχρι σήμερα. Από το Arkham μέχρι το Cosmos και το Saturn, οι fans των δύο συγκροτημάτων έχουν την ευκαιρία να δούν ένα μοναδικό show γεμάτο επιτυχίες. (9/6)

Dub Inc, Blend Mishkin & Roots Evolution

Το βράδυ ντύνεται στα χρώματα και τους ήχους των Dub Incorporation, ενός συγκροτήματος που ανήκει στους σημαντικότερους πρεσβευτές της ευρωπαϊκής reggae / dub σκηνής. Επιστρέφουν στη χώρα μας για μια εμφάνιση που, όπως όλες τους, θα είναι πραγματική γιορτή. Τη συναυλία ανοίγουν οι δικοί μας Blend Mishkin & Roots Evolution με επαναστατική dub και roots reggae. (15/6)

Tonis Sfinos, BeJeezus

Σε μια ανατρεπτική του κίνηση, το Summer Sound Festival εξασφάλισε την παρουσία του - χαρακτηρισμένου διεθνώς ως international showman - Tonis Sfinos ως headliner για την τελευταία μέρα του. Επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φούλ διασκεδαστική διάθεση, θα παρουσιάσει ένα ανατρεπτικό χορευτικό σόου που θα περιέχει στοιχεία έκπληξη ειδικά για την βραδιά αυτή! Ανοίγουν οι πάντοτε διασκεδαστικοί BeJeezus. (16/6)

Η προπώληση εχει ξεκινήσει μέσω του δικτύου καταστημάτων του www.viva.gr και μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια ανα ημέρα με μολις 5 ευρώ (9 ευρώ για day 3) με μπύρα.

Πηγή: athinorama.gr