close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

Search

«Ιππόλυτος» και Ευριπίδης στην Επίδαυρο

0 review(s) |
Με υπογραφή Λυδίας Κονιόρδου Στον «Ιππόλυτο» του Ευριπίδη -την πρώτη παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου που θα κάνει σήμερα και αύριο την κορυφαία στάση της στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, εξήντα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του έργου ...

Με ελληνική συμμετοχή το μουσικό φεστιβάλ της Νέας Υόρκης

0 review(s) |
Στο «Rhythm Tap Intensive with Live Music» η Μαρία Κατσιπατάκη Στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Valley Cottage βρέθηκε η ελληνίδα σκηνοθέτης, χορογράφος και χορεύτρια, Μαρία Κατσιπατάκη, καθώς έλαβε μέρος στο αμερικανικό καλλιτεχνικό φεστιβάλ «Rhythm Tap Intensive with Live Music».

H Νατάσα Θεοδωρίδου στο Βεάκειο

0 review(s) |
Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο σημαντική λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και επικοινωνεί με το κοινό σε ανοικτούς συναυλιακούς χώρους.

«Αγιά Σοφιά» και με ΦΕΚ!

0 review(s) |
Φουλάρουν για τις άδειες στην «ένωση» Πιο γρήγορα απ’ ότι υπολόγιζαν στην ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Αρ. Φύλλου 156) το νομοσχέδιο του Νέου Ρυθμιστικού σχεδίου Αττικής. Έτσι, μόλις μια μέρα μετά την ψήφισή του στην «Ένωση» ξεκινούν και επίσημα τις διαδικασίες για τις άδειες ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Παγωμένη» η αγορά το καλοκαίρι

0 review(s) |
Κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα της αγοράς από το πρώτο δεκαπενθήμερο των εκπτώσεων. Αυτό προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που πραγματοποιεί η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

«Μείωση ανεργίας και πληθωρισμού στην Ευρώπη»

0 review(s) |
Τι αναφέρουν οι Νιου Γιορκ Τάιμς Για στοιχεία θετικά για την ευρωπαϊκή οικονομία κάνουν λόγο οι Νιου Γιορκ Τάιμς. «Ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη μειώθηκε τον Ιούλιο στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2009, ωστόσο μεμονωμένα στοιχεία που καταδεικνύουν πτώση της ανεργίας, διασφαλίζουν εν μέρει ότι η περιοχή δεν αντιμετωπίζει προς το παρόν τον κίνδυνο αποπληθωρισμού», αναφέρει η εφημερίδα, επικαλούμενη στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat).

Απόψε οι ανακοινώσεις της Moody's για την Ελλάδα

0 review(s) |
Αναλυτές αναμένουν αναβάθμιση της Ελλάδας κατά δύο βαθμίδες Στις 11 σήμερα το βράδυ θα ανακοινωθεί από τον οίκο Moody's η νέα πιστοληπτική διαβάθμιση της Ελλάδας.

«Η οικονομία της Ελλάδας αναπτύσσεται μετά την κρίση»

0 review(s) |
Αυστριακή εφημερίδα αποδίδει την ανάπτυξη στους τουρίστες που συρρέουν στη χώρα Στην ανάπτυξη που εμφανίζει η οικονομία στην Ελλάδα, για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της κρίσης, αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας «Ντερ Στάνταρντ».

Σπείρα έκλεβε καύσιμα της Πολεμικής Αεροπορίας

0 review(s) |
Οι συλληφθέντες αφαιρούσαν αεροπορικό καύσιμο από αγωγό και το διακινούσαν στην εσωτερική αγορά Τη δράση σπείρας που έκλεβε αεροπορικά καύσιμα από την Πολεμική Αεροπορία, εξιχνίασε η αστυνομία.

Διαμάχη για τους βρεφονηπιακούς

0 review(s) |
Kόντρα μεταξύ των δημάρχων και της κυβέρνησης πυροδοτεί το θέμα της κάλυψης 30.000 επιπλέον θέσεων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Πώς έγινε η απομάκρυνση των Ελλήνων από τη Λιβύη

0 review(s) |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΓΗΝΩΡ» Υπό δύσκολες συνθήκες έγινε η επιβίβαση, στο λιμάνι της Τρίπολης, των Ελλήνων και ξένων πολιτών, τους οποίους έσπευσε να απομακρύνει από το πεδίο των εμφύλιων μαχών στη Λιβύη, η φρεγάτα του ΠΝ «ΣΑΛΑΜΙΣ».

Πώς θα μοριοδοτούνται εκπαιδευτικοί απομακρυσμένων περιοχών

0 review(s) |
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Νέο τρόπο υπολογισμού στη μοριοδότηση των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε απομακρυσμένες σχολικές μονάδες, από το σχολικό έτος 2014- 2015, εισάγει νομοσχέδιο που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Σε δίκη παραπέμπεται πρώην διοικητής του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου

0 review(s) |
Κατηγορείται για παράνομες προμήθειες υλικών Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης θα καθίσει πρώην διοικητής του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για παράνομες προμήθειες υλικών, υπόθεση που ερευνάτο τα τελευταία χρόνια από τη Δικαιοσύνη, με τη ζημιά για το νοσηλευτικό Ίδρυμα να υπολογίζεται σε 2,7 εκατ. ευρώ.