close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

Search

«Αγιά Σοφιά» και με ΦΕΚ!

0 review(s) |
Φουλάρουν για τις άδειες στην «ένωση» Πιο γρήγορα απ’ ότι υπολόγιζαν στην ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Αρ. Φύλλου 156) το νομοσχέδιο του Νέου Ρυθμιστικού σχεδίου Αττικής. Έτσι, μόλις μια μέρα μετά την ψήφισή του στην «Ένωση» ξεκινούν και επίσημα τις διαδικασίες για τις άδειες ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Αναβολή λόγω απειλών στον Μέσι και την οικογένειά του»

0 review(s) |
Η Αργεντινή πάει στη Ρωσία χωρίς άλλο φιλικό και το Ισραήλ τονίζει πως το ματς δεν έγινε λόγω απειλών στον Μέσι και την οικογένειά του.

«Αναζητώντας την Σκοτεινή Ύλη»: Στα χνάρια της σκοτεινής ύλης το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο

0 review(s) |
Η νέα παράσταση «Αναζητώντας την Σκοτεινή Ύλη» κάνει πρεμιέρα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο και βουτάει μικρούς και μεγάλους σε μία άκρως ενδιαφέρουσα διαπλανητική συνισταμένη.

«Για μένα ο γάμος είναι πεταμένα λεφτά»

1 review(s) |
Αρνείται να ξοδέψει 20.000 ευρώ για ένα νυφικό η Κατερίνα Στικούδη Για την προσωπική της ζωή, τον έγγαμο βίο αλλά και για το αν θα παντρευόταν ποτέ στα κρυφά μίλησε σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Κατερίνα Στικούδη.

«Δεν θα παίζαμε τελικούς, αν δεν είχαμε ανταλλάξει τον Ίρβινγκ!»

0 review(s) |
Ο ιδιοκτήτης των Καβς, Νταν Γκίλμπερτ τόνισε πως η ανταλλαγή του Κάιρι Ίρβινγκ ήταν σωστή επιλογή έτσι ώστε οι Καβς να φτάσουν στους τελικούς.

«Η οικονομία της Ελλάδας αναπτύσσεται μετά την κρίση»

0 review(s) |
Αυστριακή εφημερίδα αποδίδει την ανάπτυξη στους τουρίστες που συρρέουν στη χώρα Στην ανάπτυξη που εμφανίζει η οικονομία στην Ελλάδα, για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της κρίσης, αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας «Ντερ Στάνταρντ».

«Θα μπορούσε να ιδρυθεί σε χώρες όπως η Ελλάδα το επόμενο Google ή Facebook»

0 review(s) |
Τι υποστηρίζει ο συνιδρυτής της Apple, Στιβ Βόζνιακ

«Ιππόλυτος» και Ευριπίδης στην Επίδαυρο

0 review(s) |
Με υπογραφή Λυδίας Κονιόρδου Στον «Ιππόλυτο» του Ευριπίδη -την πρώτη παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου που θα κάνει σήμερα και αύριο την κορυφαία στάση της στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, εξήντα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του έργου ...

«Με διψήφιους ρυθμούς μεταβολής και το 2019 οι επενδύσεις»

0 review(s) |
Τι λέει το υπουργείο Οικονομίας

«Μείωση ανεργίας και πληθωρισμού στην Ευρώπη»

0 review(s) |
Τι αναφέρουν οι Νιου Γιορκ Τάιμς Για στοιχεία θετικά για την ευρωπαϊκή οικονομία κάνουν λόγο οι Νιου Γιορκ Τάιμς. «Ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη μειώθηκε τον Ιούλιο στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2009, ωστόσο μεμονωμένα στοιχεία που καταδεικνύουν πτώση της ανεργίας, διασφαλίζουν εν μέρει ότι η περιοχή δεν αντιμετωπίζει προς το παρόν τον κίνδυνο αποπληθωρισμού», αναφέρει η εφημερίδα, επικαλούμενη στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat).

«Ο Sokratis έχει υπογράψει ήδη στην Αρσεναλ»!

0 review(s) |
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει υπογράψει ήδη στην Αρσεναλ, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη γαλλική αθλητική εφημερίδα L'Equipe.

«Παγωμένη» η αγορά το καλοκαίρι

0 review(s) |
Κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα της αγοράς από το πρώτο δεκαπενθήμερο των εκπτώσεων. Αυτό προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που πραγματοποιεί η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

«Προσέξτε τι ανεβάζετε στο internet, ακόμα κι αν το σβήσετε αυτό μένει εκεί»

0 review(s) |
Χρήσιμες συμβουλές από τον διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

«Προσοχή στα μηνύματα στο Διαδίκτυο»

0 review(s) |
Συμβουλές της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να μην την πατήσετε... Ενημέρωση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά το σερφάρισμά τους στο Διαδίκτυο δίνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όπως αναφέρεται, το τελευταίο διάστημα διακινείται μαζικά μήνυμα, που ενημερώνει ...

Ariana Grande: Επιστρέφει με νέο τραγούδι, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Manchester

0 review(s) |
Η Αριάνα Γκράντε (Ariana Grande) πρόκειται να κυκλοφορήσει την πρώτη της μουσική δουλειά μετά την τρομοκρατική επίθεση