close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

Search

Πουλήθηκε αντί 25 εκατ. ευρώ μπολ της δυναστείας Τσινγκ

0 review(s) |
Το κομψοτέχνημα, διαμέτρου 14,7 εκατοστών, διακοσμημένο με την τεχνική falangcai, σμάλτο ζωγραφισμένο με συνδυασμούς κινεζικής και δυτικής τεχνικής, καθώς και λουλούδια, ανάμεσά τους νάρκισσοι που σπάνια απεικονίζονται στις κινεζικές πορσελάνες

Πρίγκιπας Χάρι – Meghan Markle: Ετοιμάζουν γάμο – υπερπαραγωγή με 600 προσκεκλημένους

0 review(s) |
Ο πρίγκιπας Χάρι κι η αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Μαρκλ έστειλαν τα προσκλητήρια για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους σε 600 τυχερούς καλεσμένους προκειμένου να παραστούν στο γάμο τους την 19η Μαϊου στο εκκλησάκι Σεντ Τζορτζ στα ανάκτορα του Ουίνδσορ.

Προβλήματα στην παραγωγή του iWatch

0 review(s) |
Η συσκευή της Apple φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει το 4ο τρίμηνο του 2014 To iWatch, το επερχόμενο smartwatch της Apple ίσως δεν κάνει τελικά την εμφάνιση του ούτε το Νοέμβριο, δίπλα στο 5,5 ιντσών iPhone 6, όπως θέλανε οι τελευταίες φήμες.

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός - σκούπα για τον οδικό άξονα 'Ακτιο - Αμβρακία

0 review(s) |
Με προϋπολογισμό 150 εκατ. ευρώ προκηρύσσεται από το υπουργείο Υποδομών ο διαγωνισμός - σκούπα για την ολοκλήρωση του ημιτελούς οδικού άξονα 'Ακτιο - Αμβρακία. Οι προηγούμενες εργολαβίες τινάχθηκαν στον αέρα εδώ και χρόνια.

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός των Κρατικών Βραβείων Συγγραφής Θεατρικού Εργου -Τι χρειάζεται

0 review(s) |
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την ενίσχυση και προαγωγή του Ελληνικού Θεατρικού Έργου, προκηρύσσει διαγωνισμό Κρατικών Βραβείων Συγγραφής Θεατρικού Έργου για το έτος 2018.