close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

Πρίγκιπας Χάρι – Meghan Markle: Ετοιμάζουν γάμο – υπερπαραγωγή με 600 προσκεκλημένους

0 review(s) |
Ο πρίγκιπας Χάρι κι η αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Μαρκλ έστειλαν τα προσκλητήρια για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους σε 600 τυχερούς καλεσμένους προκειμένου να παραστούν στο γάμο τους την 19η Μαϊου στο εκκλησάκι Σεντ Τζορτζ στα ανάκτορα του Ουίνδσορ.

Kanye West: Ετοιμάζεται site γνωριμιών αποκλειστικά για τους θαυμαστές του!

0 review(s) |
Ένα νέο site γνωριμιών για τους φανατικούς θαυμαστές του Αμερικανού ράπερ, δισκογραφικού παραγωγού, σχεδιαστή μόδας και επιχειρηματία Κάνιε Γουέστ φαίνεται πως ξεκινά για να βοηθήσει νέους της άτυπης κοινότητας των Yeezy Stans να βρουν την αληθινή αγάπη.

Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός: “Μόνο όποιος έχει μείνει καιρό στο κρεβάτι καταλαβαίνει”

0 review(s) |
Ο γνωστός τραγουδιστής μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την Καθαρά Δευτέρα και τα χειρουργεία στα οποία υπεβλήθη, βρίσκεται πλέον σπίτι του και προσπαθεί να γίνει γρήγορα καλά.

Δούκισσα Νομικού: ''Αρχίζω και απολαμβάνω το ότι είμαι μόνη μου''

0 review(s) |
Ο χειμώνας που πέρασε ήταν γεμάτος για την Δούκισσα Νομικού. Ανέλαβε τα ηνία του “Dancing With the Stars”, η παρουσία της κέρδισε της εντυπώσεις για ακόμη μία χρονιά στο "ΟΛΑ", πήρε μέρος σε δύο κινηματογραφικές ταινίες του Νίκου Παναγιωτόπουλου, σε μία θεατρική παράσταση στο Παλλάς, απέδειξε στο Μadwalk ότι μπορεί να είναι «σέξι» ενώ τραγουδάει και χορεύει και έκανε πολλά ακόμα! Ανάμεσά τους και η φωτογράφιση για τα 4α γενέθλια του TLIFE. Δες εδώ! Λίγο πριν φύγει όμως για τις καλοκαιρινές της διακοπές πόζαρε στα ντυμένη στα λευκά και μίλησε για όλα στο περιοδικό Celebrity και τον Ηλία Παυλόπουλο.

Jessica Simpson: Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της

0 review(s) |
Μετά από τριάμισι χρόνια αρραβώνα και πέντε χρόνια σχέση η Jessica Simpson και ο πρώην αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου Eric Johnson αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο San Ysidro Ranch στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, με τη νύφη να ξεχωρίζει με το Carolina Herrera νυφικό της.

H εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη

0 review(s) |
Η Κατερίνα Στικούδη έγραψε στην Athens Voice ένα κείμενο για το αγαπημένο της νησί, την Αλόννησο. «Στην αγαπημένη μου Αλόννησο, όταν πρωτοπήγα, ήμουν 9 χρόνων. Οικογενειακές διακοπές με τους γονείς και μια παιδική μου φίλη, τη Δήμητρα. Εκείνο το καλοκαίρι έδωσε στο νησί συναυλία ο Νίκος Παπάζογλου, και ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησα συναυλία από κοντά. Η εμπειρία ήταν μοναδική και η ενέργεια του κόσμου απίστευτη… έκτοτε ήταν ο αγαπημένος μου τραγουδιστής. Το νησί, με κάποιον τρόπο, ταυτίστηκε μαζί του.

Της πιάνει το στήθος κι εκείνη το... χαίρεται

0 review(s) |
Η Heidi Klum ποζάρει τόπλες στο Instagram - Δείτε τη φωτογραφία Η Heidi Klum νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της και το έχει αποδείξει με τις τόπλες φωτογραφίες που κατά καιρούς ποστάρει στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Για μένα ο γάμος είναι πεταμένα λεφτά»

1 review(s) |
Αρνείται να ξοδέψει 20.000 ευρώ για ένα νυφικό η Κατερίνα Στικούδη Για την προσωπική της ζωή, τον έγγαμο βίο αλλά και για το αν θα παντρευόταν ποτέ στα κρυφά μίλησε σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Κατερίνα Στικούδη.

Δεύτερη φορά μαμά η Doutzen Kroes

0 review(s) |
Με μία οικογενειακή φωτογραφία σύστησε το νέο μέλος Ο πανέμορφος «άγγελος» της «Victoria’s Secret» σύστησε στους διαδικτυακούς της φίλους την νεογέννητη κόρη της και αποκάλυψε το όνομά της, ποζάροντας μαζί με τον σύζυγό της και τον 3 ετών γιο τους.