close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

Ως τις 31 Μαΐου οι εγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς των δήμων

0 review(s) |
Άρχισαν οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς των δήμων, συμπεριλαμβανομένων των τετράχρονων σε δήμους, όπου δεν είναι ακόμα υποχρεωτική η εγγραφή τους στα νηπιαγωγεία.

Το χρονικό της δολοφονίας του 37χρονου στις Σέρρες. Η μοιραία συνάντηση πριν βρεθεί νεκρός

0 review(s) |
Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού σε περιοχή των Σερρών.

Σπείρα έκλεβε καύσιμα της Πολεμικής Αεροπορίας

0 review(s) |
Οι συλληφθέντες αφαιρούσαν αεροπορικό καύσιμο από αγωγό και το διακινούσαν στην εσωτερική αγορά Τη δράση σπείρας που έκλεβε αεροπορικά καύσιμα από την Πολεμική Αεροπορία, εξιχνίασε η αστυνομία.

Σε τρίτη δικαστική κρίση ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης

0 review(s) |
Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης που είχε ασκήσει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κατά του απαλλακτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.

Σε δίκη παραπέμπεται πρώην διοικητής του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου

0 review(s) |
Κατηγορείται για παράνομες προμήθειες υλικών Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης θα καθίσει πρώην διοικητής του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για παράνομες προμήθειες υλικών, υπόθεση που ερευνάτο τα τελευταία χρόνια από τη Δικαιοσύνη, με τη ζημιά για το νοσηλευτικό Ίδρυμα να υπολογίζεται σε 2,7 εκατ. ευρώ.

Πώς θα μοριοδοτούνται εκπαιδευτικοί απομακρυσμένων περιοχών

0 review(s) |
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Νέο τρόπο υπολογισμού στη μοριοδότηση των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε απομακρυσμένες σχολικές μονάδες, από το σχολικό έτος 2014- 2015, εισάγει νομοσχέδιο που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Πώς έγινε η απομάκρυνση των Ελλήνων από τη Λιβύη

0 review(s) |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΓΗΝΩΡ» Υπό δύσκολες συνθήκες έγινε η επιβίβαση, στο λιμάνι της Τρίπολης, των Ελλήνων και ξένων πολιτών, τους οποίους έσπευσε να απομακρύνει από το πεδίο των εμφύλιων μαχών στη Λιβύη, η φρεγάτα του ΠΝ «ΣΑΛΑΜΙΣ».