close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ

Ο Enrique Iglesias στην Αθήνα!

0 review(s) |
Ο Enrique Iglesias έρχεται στην Αθήνα - και κάνει μια μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ στις 10 Μαΐου. Ο Ισπανός σούπερ σταρ βρίσκεται στην καλύτερη του φάση και είναι πιο γοητευτικός παρά ποτέ.

Ανοίγει η αυλαία της 23ης έκθεσης βιβλίου στο Ναύπλιο

0 review(s) |
Θα διαρκέσει μέχρι και τις 24 Αυγούστου Οι πύλες της 23ης έκθεσης βιβλίου στο Ναύπλιο ανοίγουν αύριο, Παρασκευή. Τη συνδιοργάνωση έχουν αναλάβει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Τουρισμού Ναυπλίου και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος, στην παραλία της αργολικής πρωτεύουσας.

«Ιππόλυτος» και Ευριπίδης στην Επίδαυρο

0 review(s) |
Με υπογραφή Λυδίας Κονιόρδου Στον «Ιππόλυτο» του Ευριπίδη -την πρώτη παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου που θα κάνει σήμερα και αύριο την κορυφαία στάση της στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, εξήντα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του έργου ...

Με ελληνική συμμετοχή το μουσικό φεστιβάλ της Νέας Υόρκης

0 review(s) |
Στο «Rhythm Tap Intensive with Live Music» η Μαρία Κατσιπατάκη Στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Valley Cottage βρέθηκε η ελληνίδα σκηνοθέτης, χορογράφος και χορεύτρια, Μαρία Κατσιπατάκη, καθώς έλαβε μέρος στο αμερικανικό καλλιτεχνικό φεστιβάλ «Rhythm Tap Intensive with Live Music».