close× τηλ. 210 0000000
close×
ΕΣΠΑ
Ο γνωστός Dj επισκέπτεται για πρώτη φορά τη χώρα μας

Εμπνευστής της high tech minimal techno, καταξιωμένος DJ και παραγωγός, και μια από τις πιο αντισυμβατικές και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής των τελευταίων ετών. Μα φυσικά, πρόκειται για τον Boris Brejcha, τον άνθρωπο που εφηύρε ένα ολόκληρο μουσικό είδος για να χωρέσει κάπου τον ήχο του. Βάζει την χαρακτηριστική μάσκα του Joker του, κι έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα χάρη στην ομάδα του the Bedroom, για ένα μοναδικό dj set στο Βοτανικός live stage, στις 23 Ιουνίου.

 

Με ήχο που κινείται στα όρια της πειραματικής ambient electronica με τόνους από electro break beat και IDM, ο Brejcha ξεκίνησε την καριέρα του στο εκλεκτικό οικοσύστημα της Harthouse του Sven Vath, προτού επιλέξει το δικό του δρόμο, αποκρυσταλλώνοντας τον ήχο του στην high-tech minimal techno, για να δει τη φήμη του να εξαπλώνεται με ρυθμούς πυρκαγιάς. Ιδρυτής έκτοτε της Fcking Serious, σ’ αυτήν την παρθενική του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους φέρνει μαζί του την συνιδρυτή της δισκογραφικής του, Ann Clue, που θα παραλάβει από τον Brejcha τα decks για να εμπλουτίσει με τον γερμανικό underground minimal techno ήχο της την καθηλωτική εμπειρία που της βραδιάς, η οποία θα ολοκληρωθεί με το after-hours session του Liem, resident dj των the Bedroom.

Το ζέσταμα της βραδιάς θα παράσχει με το warm up session του ο Steve Vai, με τις πύλες να ανοίγουν στις 11μ.μ., ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπό τη μορφή προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αθηναίων.

Πηγή: athinorama.gr